Generatoare HONDA EM5500 CXS2 5KVA benzina GM1XOF

Pret special 9.599,00 € Pret standard 10.785,00 €
SKU:
EM5500CXS2
Generatoare HONDA EM5500 CXS2

Descriere


Generatorul de putere Honda EM5500 CXS2 G reprezinta alegerea profesionistilor din domeniile comercial, tehnologie, divertisment, bancar si securitate, care au nevoie de o putere curata si de o functionare continua si super-silentioasa timp de mai multe ore.
Generatoarele EM sunt legendare pentru capacitatea lor, puterea pura si timpul de functionare prelungit. Gama EM de la Honda este alegerea profesionistilor in tehnologie, divertisment, banci, securitate, administratia guvernamentala, constructii, servicii de urgenta si salvare dar este utilizat si ca solutie de rezerva pentru acasa.
Un microprocesor unic, cu tehnologie de invertor livreaza putere curata, super-stabila, esentiala pentru alimentarea unor echipamente electronice sau computere foarte sensibile.
Dispozitivul Eco Throttle regleaza automat viteza motorului pentru ca aceasta sa corespunda exact sarcinii, cu acelasi consum de combustibil, sa extinda durata de viata a motorului si functionarea la nivele reduse de zgomot.
Tensiune comutabila, la alegere, intre 115V si 230V, pentru functionarea simultana a oricarui tip de aparatura domestica sau comerciala.
Carcasa super-silentioasa, cu reducere de zgomot si panelare acustica pentru reducerea masiva a nivelului de zgomot.
Roti de transport cu manere pliabile, ca standard, permitand utilizatorului sa manevreze unitatea cu usurinta.
Alarma de ulei previne deteriorarea motorului, prin oprirea unitatii, in cazul in care uleiul scade sub nivelul sigur de functionare.
Pornire cu cheie de contact si operare fara efort.
Sistemul i-Monitorizare asigura autodiagnosticele si informatiile necesare pentru service, dar si monitorizarea performantelor obtinute.


Date tehnice

HONDA OHV 4-TIMPI: motoare in 4 timpi dotate cu supape in capul pistonului, aceasta tehnologie permite realizarea unor motoare mai compacte, avand un consum cu pana la 30% mai redus fata de motoarele asemanatoare cu supape laterale
- EASY START: sistemul de decompresie mecanica la pornire impreuna cu aprinderea electronica faciliteaza pornirea in orice conditii
- OIL ALERT: sistemul opreste automat motorul in cazul lipsei sau insuficientei uleiului de ungere a motorului
- CADRUL COMPLET INCHIS: protejeaza grupul si faciliteaza transportul
- dimensiuni - 880x530x545 mm.
Mai multe informatii
Utilizare Uz General
Tensiune Monofazat
Putere 5..6 KVA
Pornire La sfoara
Insonorizare Cadru Deschis
Motorizare Honda
Combustibil Benzina
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Generatoare HONDA EM5500 CXS2 5KVA benzina GM1XOF
Rating-ul dvs